Міжнародна виставка “Охорона здоров’я в Дубаї”

Далін Хассан, euronews:

http://ua.euronews.com/2017/02/03/3d-printing-for-medical-purposes-highlighted-at-dubai-s-arab-health 

“Автоматизація та інноваційні технології для охорони здоров‘я стали темою 42-ї Міжнародної виставки в Дубаї, присвяченої цій галузі. Давайте ознайомимось із цьогорічними новинками”.

Понад 4 тисячі медичних компаній із 70 країн зібралися в Дубаї на виставку “Охорона здоров‘я” для демонстрації останніх технологічних новинок у цій галузі.

У центрі уваги опинився тривимірний друк. Учасникам заходу запропонували конференції та практичні заняття із застосування цієї технології, наприклад, у кардіології, нейрології, хірургії та гастроентерології.

Впровадження електроніки та інновацій у медицину є першочерговим завданням в усьому світі, за словами британського міністра охорони здоров‘я Ніколи Блеквуд:

“Весь Близькосхідний регіон має ті ж проблеми, що і Сполучене Королівство: зростання кількості довгострокових хронічних та складних захворювань, наприклад, цукрового діабету, ожиріння, раку… І всім нам потрібно знайти однакові рішення. Інновації стануть одним із ключових способів, що допоможуть нам подолати ці проблеми”.

Міністерство охорони здоров‘я ОАЕ та керівництво виставки узгодили стратегічне партнерство, що має на меті організацію низки змістовних обговорень та кроків для просування 3D друку в медицину.

Упродовж 4-х днів експозиції фахівці фармацевтичної галузі мають унікальну можливість встановити контакти з колегами з Близького Сходу та Північної Африки. Фармацевтику Марокко, яку вважають однією з найкращих у регіоні, представляли десятки бізнесменів та Марокканський центр з просування експорту. Стратегія цієї країни – вийти на міжнародні ринки поза межами регіону.

Доктор Мамун Дрісс Шауї, генеральний директор AFRICPHAR:

“Обсяг продажів у марокканській фармацевтиці перевищує мільярд доларів при тому, що ми маємо 40 чи 50 виробників. Присутність Марокко на цій виставці надзвичайно важлива для сприяння партнерствам, пошуку нових ринків і нових можливостей бізнесу для марокканських фармацевтичних лабораторій”.

Щорічна виставка у Дубаї стала чільним місцем зустрічі для провідних виробників у медицині та фахівців у галузі охорони здоров‘я, які впевнені, що інноваційні технології допоможуть покращити життя пацієнтів.