Іспит OET тепер в Україні

OET, тест англійської мови для фахівців галузі охорони здоров’я, тепер приймається Українською медичною радою, надаючи медичним працівникам України можливість покращити свої кар’єрні перспективи.

OET – міжнародний тест англійської мови, який оцінює мовні знання фахівців в галузі охорони здоров’я, які прагнуть зареєструватися та практикувати в англомовному середовищі. OET визнається в Австралії і Новій Зеландії з метою еміграції для оформлення візи, а також регулятивними органами охорони здоров’я в Австралії, Новій Зеландії, Сінгапурі, ОАЄ та Намібії з метою реєстрації.

Іспит OET розрахований на:
– медичних працівників, які планують працевлаштування за кордоном та мають відповідати достатнім мовним вимогам для реєстрації у відповідній медичній раді за кордоном
– медичних працівників, які мають надати доказ володіння мови не нижче рівня В2 – з метою проходження післядипломної освіти, присвоєння вченого ступеня, працевлаштування на перспективну роботу за кордоном.
– абітурієнтів та студентів. OET також приймається медичними освітніми закладами для вступу та оцінки знать англійської мови викускників.

Директор OET CEO, пані Суджата Стеад, коментує: “Ми вдячні Українській медичній раді за їх відданість сектору охорони здоров’я в Україні”. “На відміну від інших англійських тестів, тестові матеріали основані на реальних ситуаціях медичної практики. Таким чином, педагоги і роботодавці можуть бути впевнені в тому, що кандидати з успішно зданим іспитом володіють рівнем знань англійської мови, необхідним для спілкування, безпечного і якісного догляду за пацієнтами” – стверждує вона.

Нам була надана можливість зробити ще один важливий крок у поліпшенні умов для розвитку наших фахівців у галузі охорони здоров’я. Відтепер всі медики можуть не тільки поліпшити свої мовні навички, але й покращити свої знання. Завдяки тесту OET, спеціально розробленому для різних галузей охорони здоров’я, медичні працівники, нарешті, мають можливість відчувати себе більш впевненими у володінні фаховою мовою, пов’язаною з їх роботою. І ми віримо, що ОЕT укоріниться в Україні зі всіма перевагами, які пропонує іспит.

Докладніше: https://www.occupationalenglishtest.org/ukraine-medical-council/