Search
Close this search box.

OET (Occupational Test of English)

OET, тест англійської мови для фахівців галузі охорони здоров’я, тепер приймається Українською медичною радою, надаючи медичним працівникам України можливість покращити свої кар’єрні перспективи.

OET — міжнародний тест англійської мови, який оцінює мовні знання фахівців в галузі охорони здоров’я, які прагнуть зареєструватися та практикувати в англомовному середовищі. OET визнається в Австралії і Новій Зеландії з метою еміграції для оформлення візи, а також регулятивними органами охорони здоров’я в Австралії, Новій Зеландії, Сінгапурі, ОАЄ та Намібії з метою реєстрації.

Іспит OET розрахований на:
— медичних працівників, які планують працевлаштування за кордоном та мають відповідати достатнім мовним вимогам для реєстрації у відповідній медичній раді за кордоном
— медичних працівників, які мають надати доказ володіння мови не нижче рівня В2 — з метою проходження післядипломної освіти, присвоєння вченого ступеня, працевлаштування на перспективну роботу за кордоном.
— абітурієнтів та студентів. OET також приймається медичними освітніми закладами для вступу та оцінки знать англійської мови викускників.

Директор OET CEO, пані Суджата Стеад, коментує: «Ми вдячні Українській медичній раді за їх відданість сектору охорони здоров’я в Україні». «На відміну від інших англійських тестів, тестові матеріали основані на реальних ситуаціях медичної практики. Таким чином, педагоги і роботодавці можуть бути впевнені в тому, що кандидати з успішно зданим іспитом володіють рівнем знань англійської мови, необхідним для спілкування, безпечного і якісного догляду за пацієнтами» — стверждує вона.

Нам була надана можливість зробити ще один важливий крок у поліпшенні умов для розвитку наших фахівців у галузі охорони здоров’я. Відтепер всі медики можуть не тільки поліпшити свої мовні навички, але й покращити свої знання. Завдяки тесту OET, спеціально розробленому для різних галузей охорони здоров’я, медичні працівники, нарешті, мають можливість відчувати себе більш впевненими у володінні фаховою мовою, пов’язаною з їх роботою. І ми віримо, що ОЕT укоріниться в Україні зі всіма перевагами, які пропонує іспит.

Докладніше: https://www.occupationalenglishtest.org/ukraine-medical-council/